martes, 29 de diciembre de 2009

INTERVENCIÓ DE SÍNTESI

Bueno ja hem acabat el quadrimestre i en conseqüència el Blog. Recordo el inici de curs quan el Xavier i la Imma ens van dir que havíem de fer un blog i que hauríem d’escriure desprès de cada sessió de l’assignatura. Jo aleshores desconeixia el funcionament del blog. Quan ens van dir que ja podíem començar a escriure jo no sabia ni per on començar. Pel que fa a l’assignatura de GITIC el Xavier setmanalment ens encomanava una activitat pràctica a fer. N’hi han hagut de moltes, algunes no he tingut problemes però en altres si, fins i tot l’he tingut que demanar ajuda al Xavier. La valoració que faig durant aquest temps fent i mantenint el bloc de treball personal és que ho valoro de manera positiva ja que gràcies a aquesta assignatura i a aquest blog tot el que he après ha estat nou i he pogut aprendre un munt de conceptes i programes nous. Penso que m’ha anat molt bé per apropar-me una mica més al món digital.
Les dues intervencions que destaco són el programa GIMP en el qual podem retocar les fotografies. La destaco perquè sempre volia saber retocar les fotos i mai s’havia com fer-ho ni en quin programa per tant aquest ha estat de gran utilitat i el segon ha estat el programa de creació de mapes conceptuals CMaptools, ja que sempre havia volgut fer mapes conceptuals des de l’ordinador per a poder estudiar però no sabia com fer-ho ni quins programes existien.

Com a conclusions puc dir que el blog ha estat de gran utlititat ja que a més de poder aprendre a utilitzar diversos programes i aprendre conceptes he pogut tenir una pauta on he anat escrivint setmanalment

No hay comentarios:

Publicar un comentario