lunes, 26 de octubre de 2009

COMUNICACIÓ AUDIOVISUAL

El dijous l’Imma ens va passar una entrevista d’en Guillermo Orozco, professor i investigador del Departament d'estudis de Comunicació social de la Universitat de Guadalajara, Mèxic. Parla sobre la funció pedagógica de la comunicació audiovisual a l'era d'Internet. Ens diu que l'educació no ve dels mitjans de comunicació sinó que ve de l'escola i la familia, que aquests treballen conjuntament. També ens diu que no s'aprén el mateix a través d'una pantalla o una imatge. Si teniu interés per veure aquesta entrevista us deixo la direcció per que ho pogueu veure:
http://www-xtec.cat/practicomp/comunicativa/mirades/orozco.htm

Desprès de fer aquesta activitat vam veure dos anuncis. El primer era el del cotxe Seat Altea XL anomenat :Oh, Brother! Aquí el deixo per què el pogueu veure.



I el segon anunci ha sigut de les Galerias Preciados. L'anunci succeeix en una aula d'una escola, on toca el timbre per marxar cap a casa i els nens surten corrents i molt contents. L'anunci promociona la roba de nens de cara l'hivern. L'anunci no el poso ja que no l'he trobat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario