domingo, 8 de noviembre de 2009

ANÀLISI D'UN ANUNCI



L'activitat consisteix en fer l'anàñisi dun anunci. Jo he agafat un anunci de la marca de cotxes Seat i faré l'anàlisi en tres parts:
a)Anàlisis formal: en aquest anunci on es fa publicitat d’un cotxe, succeeix en diferents entorns. Primer de tot surt l’escena en una casa on esta el personatge, i apareix un rellotge, seguidament el personatge apareix dins del cotxe i es van veien diferents ambients com una gasolinera, on renta i omple de gasolina al cotxe, un local de copes i per finalitzar carretera amb diferents ambients. En l’anunci s’escolta una música d’intriga, on tens ganes que acabi l’anunci per veure el final. En l’anunci es va alternant el dia en nit i matí, ja que van apareixen moments foscos i moments clars. El color negre predomina sovint, i el blanc també, com en el cotxe i en les muntanyes de neu.
b)Anàlisi dels personatges: en aquest anunci només hi ha un únic personatge, que és un jove que apareix durant tot l’anunci i és qui porta el cotxe i el rellotge. El jove va vestit de negre i no hi ha cap tipus de diàleg.
c)Anàlisi de l’anunci: aquests anunci fa una comparació entre un rellotge i el cotxe, com s'ha de cuidar i fer un bon ús.

No hay comentarios:

Publicar un comentario